Виберіть свою мову

Календар

Концерт Н. Миколаївська базиліка

Категорія: Неділя 01 Жовтень 2023
Початок: 2:30
Місце розташування : H. NICOLAAS BASILIEK St. Nicolaasstraat 12, 3401 BS IJssselstein
Доступність: Openbaar
Квитки: €18.50 в передпродажі. € 20,- на початку концерту.
Опис:

11_koor-linksArkadi_185.jpg

 

Het Alphens Kozakkenkoor werd blij verrast door het enthousiasme waarmee ze in IJsselstein werden ontvangen bij het Fulco’s Korenfestival. Na het eerste optreden kregen de leden regelmatig complimenten en de vraag waar het tweede optreden was. Dat was dus om 15:00 uur in H.Nicolaasbasiliek. De Alphense Kozakken waren onder de indruk van deze magistrale Basiliek met zijn mooie akoestiek. Nog mooier was het dat de Basiliek helemaal bezet was en zelfs bezoekers genoegen moesten nemen met een staanplaats aan de zijkant.
Voor de PR was dit het moment om daar een compleet concert te gaan organiseren. De evenementenkoster gaf dat al aan na afloop van het optreden. Alle registers zullen dan ook opengetrokken worden om in september het publiek weer te verrassen.
Het Alphens Kozakkenkoor is trots op zijn leden die iedere woensdagavond trouw de repetitie bijwonen en sommige vele kilometers hiervoor moeten rijden. Door hun gedrevenheid en passie voor de muziek wist het koor ook na alle uitval van concerten en repetities in de Coronaperiode toch weer hun repertoire uit te breiden met mooie muziek uit Oekraïne en Georgië. Dit alles onder de bezielende en gedreven leiding van dirigent Arkadi Gankin. Hij zal ook op de bajan voor muzikale ondersteuning zorgen. Natalya Shevchenko , Sheila Moens en Trudi Bos geven ook een extra klankkleur aan dit concert op respectievelijk de balalaika de bajan en dwarsfluit. In de bijzondere karakteristieke H. NicolaasBasiliek hoopt het Alphens Kozakkenkoor weer de harten van bezoekers uit IJsselstein en wijde omgeving te veroveren. U bent van harte welkom.