Alphens
Kozakkenkoor

Aankomende optredens

VolKorenfestival Middelburg
zo 02 juni 2019
14:00 Doopsgezinde Kerk en 16:00 uur Koorkerk

Oproep

Repetities weer begonnen

Nieuwe leden moeten nu de stap zetten! De wekelijkse repetities zijn op woensdagavond van 19.45 tot 22.15 uur in de Maranathakerk, Jongkindt Coninckstraat 2 in Alphen aan den Rijn. Het koor kan versterking gebruiken van eerste tenoren. Alweer hebben twee nieuwe leden zich gemeld.

Lees meer...

2e Lustrum 2007 - 2017

Steun het koor

Lees meer...

Het Alphens Kozakkenkoor gaat zondagmiddag 18 februari om 14:30 uur de strijd aan om met hun Byzantijns-orthodoxe, en vrolijke, meeslepende, opzwepende en romantische kozakkenmuziek de harten van Berkel en Rodenrijs en wijde omgeving te veroveren.

Dankzij een sponsor is ook hiervoor uitgenodigd de professionele zangeres Viktoria Pankratova . Zij is geboren in St. Petersburg en heeft daar ook het concervatorium doorlopen en is nu woonachtig in Nederland en is graag als extra solist bij het Alphens Kozakkenkoor. Zij zal een aantal mooie Russische balades ten gehore brengen.

viktoria1

Dit gaat gebeuren in de O.L. Vrouw Geboortekerk die dit jaar 150 jaar bestaat. Dus zeker een reden voor een muzikaal feestje. De mooie akoestiek zal daar zeker ook aan bijdragen.

Zie agenda voor meer informatie.

Voor mannen die geinteresseerd zijn in Kozakkenmuziek is het zeker de moeite om eens te komen luisteren, want het Alphens Kozakkenkoor wil graag wat nieuwe stemmen aantrekken. We hebben al een aantal nieuwe leden kunnen verwelkomen en die al heel snel de juiste toon wisten te vinden en zich al direct thuis voelde  binnen het gezellige sfeertje. Natuurlijk probeert onze dirigent Arkadi Gankin het maximale uit het koor te halen en kunnen de leden via de website hun partij downloaden om thuis ook te oefenen. Kom ook eens naar de repetitie en kies voor een nieuwe hobby die u veel plezier en voldoening zal geven.

def.Flyer