Alphens
Kozakkenkoor

Aankomende optredens

Concert Leiderdorp
wo 21 nov 2018
Dorpskerk, Leiderdorp
Kerstconcert Sint Janskerk Gouda
za 22 dec 2018
St. Janskerk te Gouda
Concert Berkel en Rodenrijs
zo 17 feb 2019
OLV Geboortekerk, Berkel en Rodenrijs
Kozakken gaan er voor in Montfoort
za 16 mrt 2019
R.K. Kerk
Gezamenlijk Concert in Volendam
zo 14 apr 2019
Sint Vincentiuskerk te Volendam

Oproep

Repetities weer begonnen

Nieuwe leden moeten nu de stap zetten! De wekelijkse repetities zijn op woensdagavond van 19.45 tot 22.15 uur in de Maranathakerk, Jongkindt Coninckstraat 2 in Alphen aan den Rijn. Het koor kan versterking gebruiken van eerste tenoren. Alweer hebben twee nieuwe leden zich gemeld.

Lees meer...

Steun het koor

Lees meer...

2e Lustrum 2007 - 2017

 DSC0908

Vrijdagavond 24 november 2017 om 20:00 uur is het Alphens Kozakkenkoor te gast bij de Muziekvereniging Kunst na de Arbeid in de Dorpskerk te Moordrecht. De harmonie en het koor zullen een aantal mooie nummers uit hun repertoire ten gehore brengen. Maar ook gaan zij de uitdaging aan om gezamenlijk een aantal Russische nummers uit te voeren. Voor beide dirigenten en leden van het koor en harmonie een bijzondere experiment.

Het Alphens Kozakkenkoor heeft het genoegen gehad al twee keer een optreden te kunnen verzorgen in de Dorpskerk met zijn mooie akoestiek en zien er ook nu weer naar uit om samen met KNDA het publiek een mooie muzikale avond te bezorgen. Dit concert met heel gevarieerde vocale en instrumentale accenten is op zich uniek en wellicht aan te raden om tijdig uw kaartje te kopen. De toegang bedraagt slechts 5 euro.

Laat u op deze herfstige avond van 24 november meevoeren in heerlijke muzikale klanken. U bent van harte welkom!!

 

Pin It